onsdag 6 mars 2013

Sovrum special

Sovrums special! Nu har jag fotat varenda vrå av sovrummet och det har vart jätte skoj! Jag blev tvungen att rensa ifrån 100 bilder. Lätt var det inte att välja ut bilder men nu är det gjort!

Jag har ganska nydligen blivit klar med sovrummet. Jag har inte hittat rätt säng för rummet och bytt och det har sett ut lite hur som helst ganska länge.. Men äntligen känner jag mig ganska nöjd med hur det ser ut!

De flesta prylar har jag inhandlat på Victorias Home och beställt ifrån Ofelias Hus. Möblerna är ifrån lite här å var minns inte riktigt.. Men det lilla halvmåne bordet hittade faktist min mamma åt mig på en återvinning som hon tog vara på, och jag har sedan rustat upp det lite och bara bytt knoppar på. Söta lilla sally ville verkligen va med när jag fotade så hon fick vara med på en del bilder :) 

Här har ni bildbomben! kommentera jätte gärna <3


























Länka hit om ni lånar bilder! Och ni skulle va jätte gullig om ni delar detta <3 Stor kram på er















7 kommentarer:

  1. så himla fint!!! /anna

    SvaraRadera
  2. Vilken fin blogg du har. Jag är lika nybörjare som du, hihi. Jag gillade verkligen din sänghimmel, jättefin! Du har bra smak enligt mig :-)
    Kram Anki

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj tack så mycket!! :) kram linnea

      Radera
  3. vart har du fått tag i kronan till din sänghimmel? jag är ute efter en precis sådan till min dotters spjälsänghimmel! otroligt vackert!

    SvaraRadera
  4. Var kommer den fina spegeln ifrån? :)

    SvaraRadera
  5. Den kommer ifrån en butik i Umeå hos heter Victorias home, de ska snart öppna webbshop. Annars har oxå sett den hos ofeliashus.se och inwhite4you.se men vet inte om den finns kvar, märket är iaf chic antique :)

    SvaraRadera